Back at it met digitale planners.

Wie mij een beetje kent weet dat ik moeilijk stil kan zitten. Mijn merk CreaKa bestaat al even. Het is ooit begonnen met kralen en sieraden. Dit was echt zo ontzettend leuk om te doen! Maar het kostte me ook veel tijd, energie en geld om dit allemaal bij te houden. Door drukte en een beginnend gezinsleven met mooie dochters raakte dit op de achtergrond. En tja, zoals dat gaat met trendgevoelige materialen: als je dan weer wilt beginnen zijn al je kralen uit de mode. Maar met twee knutselgrage dochters komt alle voorraad kralen wel op 😉

Maar goed, van kralen naar planners. Ik hoor je denken: hoe dan? Nou eigenlijk dus gewoon omdat ik een creatieve duizendpoot ben die graag bezig is. Ik ben al ik weet niet hoe lang op zoek naar de ideale planner. Een planner die alles heeft wat ik nodig heb en handig vindt.

Ik kan je vertellen: die zijn er dus niet! Talloze (digitale) planners geprobeerd zelf te maken. Maar helaas. Werkte toch net altijd niet. Totdat ik de Structuurjunkie-planner van Cynthia tegenkwam. Deze vind ik echt superhandig en gebruik ik graag. Vooral als ik even niet met mijn neus in de digitale wereld wil zitten.

Maar ja, die digitale wereld komt toch ook steeds weer terug. Daarom leek het mij ook erg fijn om een fijne digitale planner te hebben. Maar daarin was wat weinig keus. Ja in het Engels, vanuit Amerika is dit al vrij groot. Maar ik als nuchter Hollandse meid had toch liever een Nederlandse versie.

ipad overzicht digitale planner maand

Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan. Met als resultaat:

CREAPLANNERS – digitale planners naar jouw wens.

Want ik blijf toch CreaKa – Eindeloos Creatief.

Scroll naar boven