Bloggen: het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Zo een keer in de zoveel tijd krijg ik weer de kriebels… de blog kriebels! Dan stof ik alles weer af en begin ik weer vol goede moed met bloggen. Maar na een week, een maand en heel soms misschien iets langer stop ik er weer mee. Waarom? Omdat ik erg gevoelig ben voor de hashtag #instaperfect.

quote niet perfect is ook goed instaperfect
quote via wall-art

Ik weet het, het klinkt stom! Maar ik ben erg perfectionistisch ingesteld en leg de lat veel en veel te hoog voor mezelf. Dus mijn blog moet perfect en het liefst gelijk het allerbeste… whahaha! Echt hoor. En dat terwijl bloggen zo’n heerlijke, creatieve uitlaatklep kan zijn! Niets moet en alles mag. En tja, als het er dan een beetje leuk uit ziet is dat alleen maar meegenomen.

Maar ik merk dus: de kriebels zijn er weer! Ik ga gewoon weer lekker beginnen. Het hoeft niet perfect, de plaatjes hoeven niet #instaperfect en mijn blog is gewoon lekker mijn blog.

En wat ga ik dan met jullie delen? Nou niet zozeer denk ik met jullie. Dat is voor nu nog even mijn doel niet. Maar lekker met mijzelf. Creatieve uitspattingen, recepten, familie-uitjes en een beetje ook mijn blog: Mijn zusje is doof. Ons familieblog waarin ik dingen deel over onze jongste dochter, die doof geboren is.

Ik zie het even als een soort dagboek. Niet alles ga ik hierin delen, maar wel een hoop. CreaMammaKarin gaat ervoor.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je meeleest!

 

quote niet perfect is ook goed instaperfect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven