Huishoudgodin – Boodschappenchallenge

De huishoudgodin is een challenge-blog, zoals ik het noem ;-). Het zou echter ook zomaar de titel van een roman kunnen zijn. Maar nee, het is meer down to earth dan dat.

In 2019 willen we hier in ons gezin beter op de uitgaven van de boodschappen gaan letten. Het wordt er helaas niet goedkoper op met de aanstaande BTW-verhoging. Ik ben dan ook erg benieuwd wat we er echt van gaan merken in 2019. Op de huishoudgodin ga ik proberen onze keuzes en budgettering hierover te laten zien. Misschien heb je er wat aan, of heb je zelf goeie tips die mij weer kunnen helpen!

geld boodschappen huishoudgodin budget btw

Er wordt gezegd dat er voor elke €100,00 aan boodschappen €2,83 bijkomt. Met een budget en uitgaven van zo’n €4000,00 per jaar komt er dus zo’n €113,20 per jaar bij. Dit is best veel!

Nou zoek ik voor standaard houdbare producten (drogisterij-artikelen, wc papier, schoonmaakmiddelen etc) vaak al wel naar de aanbiedingen, maar dat zal dus in 2019 nog meer worden. Dit ga ik dus bijhouden in een blog. Hoe ik met alle blogs ga goochelen is me nog even onduidelijk, maar dat komt vast wel goed 😉

Daarnaast zegt de naam het al: dit blog gaat over het huishouden. Op de huishoudgodin komt dus in eerste instantie alles over de challenge te staan. Maar daarnaast wil ik je ook leuke stukjes laten lezen over het huishouden. WIe mij kent weet dat ik geen huishoudgodin ben, daarom vond ik dit ook zo leuk als blognaam! Echt, begrijp me niet verkeerd, ik hou van een schoon en opgeruimd huis. Maar de werkelijkheid wil wel eens anders zijn. Ik vind het ook gewoon niet leuk om te doen. Besteed mijn tijd liever anders. Nee een huishoudgodin ben ik echt niet.

Hoe ik het dan wel doe? Dat ga ik je hopelijk daar laten lezen. Leuk als je meeleest! Klik HIER om naar mijn blog te gaan.

geld boodschappen huishoudgodin budget btw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven