Verhuisbericht!

Zo plaatste ik een blog over het weer willen oppakken van het bloggen. En zo was het ook opeens (weer) stil. En dan hoor ik je denken: verhuisbericht? Wat gaat ze met dat blog doen dan? Maar nee, het heeft niet met mijn blog te maken. Wij gaan verhuizen naar een heerlijke nieuwe woning!
verhuisbericht ons nieuwe huis

Laat ik beginnen bij het begin: eind 2013 zijn wij in Capelle gaan wonen, met zijn tweetjes, vanuit Rotterdam Noord. Heerlijk! Eindelijk een tuin, buiten en meer ruimte dan het appartementje van 50m2 wat we samen bewoonde.

Inmiddels zijn we 2 dochters rijker en wilde we graag wat meer ruimte, een grotere tuin, ruimere slaapkamers voor de meiden. Maar vooral: een fatsoenlijke weg naar buiten!

Wij zitten nu in de rare situatie dat in de achtertuin de schuur direct aan ons huis vastzit. En wij via deze schuur naar de tuin moeten. Ik kan dus in de lente / zomer niet echt lekker een deur openzetten. De kids moeten altijd via de schuur. Gewoon onhandig en onpraktisch want je verliest er ook een heleboel ruimte mee in je schuur! Het begon me steeds meer te irriteren.

En tja, dan komt de vraag: Verbouwen of Verhuizen? 😉 Dat werd dus verhuizen!
Maar ja in de huidige woningmarkt is dat niet zo makkelijk. Je huis verkopen is zo gebeurd, maar aankopen… En dus begon onze zoektocht.

verhuisbericht ons huidige huis

Ik had als harde eis wel dat ik graag in de wijk wilde blijven. Onze oudste gaat daar sinds vorig jaar naar school, heeft hier haar vriendjes en vriendinnetjes. Ik bouw hier een sociaal netwerk op en je zit zo in de stad, het winkelcentrum of ergens leuk! Maar ja, dan heb je dus maar een klein zoekoppervlak.

Dus we begonnen: of het was te duur, of het was niet groter dan dat we nu hadden, of we waren te laat en heel soms was het toch niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden naar aanleiding van de foto’s op funda. Maar opeens was daar een huis: WAUW!!! Zou dit hem dan worden?

verhuisbericht ons nieuwe huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven